De kaartverkoop voor de DCE European Championships start maandagavond 1 mei om 21.00 uur Amsterdam-tijd (CET) / 20.00 uur Londen-tijd (GMT). De ervaring is dat de verkoop in de eerste uren ontzettend hard gaat, dus wees op tijd als u verzekerd wilt zijn van een zitplaats in het midden van de tribune.

Duizenden drum corps fans komen ieder jaar naar de DCE European Championships voor het beste wat Europa te bieden heeft op drum corps gebied. Bent u er dit jaar ook bij? Bestel dan maandagavond uw kaarten via de DCE-website en geniet op zaterdag 30 september van meer dan 30 fantastische drum corps shows in het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

De prijzen voor zitplaatsen zijn niet gewijzigd en variëren van 17,50 tot 32,50 euro, en toegangskaarten bieden de hele dag en avond toegang tot het stadion (maximaal 20 kaarten per bestelling). Wie het evenement wil bijwonen in complete luxe kan voor 125 euro een Super Seat bestellen, uitbreidbaar met hotelovernachtingen in het stadionhotel. Naast een eigen stoel op de mooiste plek van het stadion biedt een Super Seat ook gratis drankjes, een lunch, een diner en een gratis jaarabonnement op de DCE Video Vault.

Bestellingen kunnen worden betaald via iDeal, PayPal, creditcard, Bancontact (Mister Cash) en SofortBanking. Betaalkosten worden doorberejkend in de bestelling. De DCE Ticket Store gaat om exact 21.00 uur Amsterdam-tijd (CET) / 20.00 uur Londen-tijd (GMT) open.

Sectie A: € 32,50
Sectie B: € 27,50
Sectie C: € 25,00
Sectie D: € 22,50
Sectie E: € 20,00
Sectie F: € 17,50